Robert Meijer
Robert Meijer
  Onze organisatie
  Onze werkwijze
  Voor ondernemers
  Voor particulieren
  Contact
   

Voor particulieren zijn wij actief op de volgende terreinen:

Belastingaangiften
Alle aangiften van de Nederlandse belastingdienst kunnen wij verzorgen. Dat begint met de inkomstenbelasting en dat eindigt met eventuele successierechten. Particulieren die het overzicht niet meer hebben in boxen, tarieven, heffingskortingen, persoonsgebonden aftrek en de zorgverzekeringswet staan wij graag terzijde.

Hypotheken en leningen
Financieringen kunnen grote gevolgen hebben voor de financiële positie van een persoon. Voor het afsluiten dient een voorgenomen besteding en een financieringsaanbod afgestemd te zijn op iemands persoonlijke situatie en mogelijkheden. Voor het vinden van een goede ‘fit’ zijn wij graag sparringpartner.

Pensioen- en verzekeringsaangelegenheden
Ook bij pensioenen en verzekeringen spelen financiële ruimte en verplichtingen en daarmee samenhangende fiscale gevolgen een belangrijke rol. Wij leggen graag verschillende opties naast elkaar en beoordelen samen waar het voordeel zit.

Scheiding, erfenis en successie
Gebeurtenissen als scheidingen en het overlijden van een naaste kunnen grote financiële en fiscale effecten met zich meebrengen. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wetgeving en zoeken in overleg naar een optimale uitwerking.